Kvaliteta i dugotrajnost!

Brzina

Praktičnost i urednost!

DELIMIS d.o.o. je poduzeće za trgovinu na veliko poljoprivrednim strojevima, opremom i priborom. Riječ je o obiteljskom poduzeću obitelji Jugović koje nadopunjuje osnovno zanimanje koje je ratarstvo. Uvijek smo na usluzi našim kupcima bilo pri izboru spremniika, navigacije i opreme ili postprodajno.

Mišljenja naših korisnika

Mali sam poljoprivrednik s nekoliko traktora. Uvijek sam se jako mučio i prolijevao točeći gorivo u traktore s karnisterima. Kupio sam spremnik od 1500 litara sa svom opremom. Točenje goriva više nije noćna mora.

Igor

Bavim se šumarstvom i imam nekoliko šumskih traktora koji su stalno na terenu. Kupio sam mobilni spremnik od 600 litara kako ne bih morao svaki dan razmišljati gdje ću i kako natočiti traktore. Posebno mi se sviđa digitalni brojač pomoću kojeg pratim potrošnju svojih traktora.

Marko

Bavim se građevinskim radovima i zemljanim iskopima sa velikim radnim strojevima, bagerima i buldožerima. Strojevi se nalaze na lokacijama diljem Hrvatske i potrebno ih je svakodnevno točiti. Zbog toga sam kupio mobilni spremnik od 600 litara kojeg vozim u kombiju na sve lokacije gdje je potrebno. Istovremeno pratim potrošnju strojeva i efikasno obavljam zadatke.

Danko

Obožavam mobilni spremnik od 600 litara kojeg vozim u kombiju na sve lokacije gdje je potrebno. Istovremeno pratim potrošnju strojeva i efikasno obavljam zadatke.

Petar

134

Zadovoljnih korisnika

141

Proizvoda

Naš tim

Zlatko Jugović

Zlatko Jugović

Direktor
Mislav Jugović

Mislav Jugović

Prodaja
Gordana Jugović

Gordana Jugović

Podrška

Brzina, praktičnost i urednost!