Kvaliteta i dugotrajnost!

Kako pravilno podesiti senzor?

Uz stacionarne spremnike koje prodajemo dolazi i Apollo ultrazvučni senzor razine goriva u spremniku. On se sastoji od odašiljačke jedinice koja se nalazi montirana na vrhu spremnika te od prijemnika koji se uključuje u utičnicu u uredu ili domu. Senzor u određenim vremenskim intervalima provjerava razinu goriva u spremniku i prenosi tu informaciju na prijemnik koji pokazuje razinu goriva na LCD zaslonu koji se jednostavno očitava.

Kada kupite spremnik prijemnik će već biti podešen na litražu spremnika kojeg ste kupili, vaš zadatak je samo upariti odašiljačku jedinicu i prijemnik nakon što napunite spremnik gorivom.


1. Odvijte dva križna vijka kojima je odašiljačka jedinica pričvršćena za vrh spremnika i pažljivo izvadite odašiljačku jedinicu zajedno s kablom za alarmiranje i plovkom.

2. Uključite prijemnik u struju. On će pokazivati treptajuću crticu na LCD zaslonu prijemnika koja je znak da je sve spremno za uparivanje. Uparivanje se mora izvršiti u manje od dvije minute.

3. Prislonite crnu točkicu sa prednje strane odašiljačke jedinice na crnu točkicu sa desne strane prijemnika i držite ih u toj poziciji.

4.Postupak uparivanja će trajati oko 20 sekundi pri čemu će crtice na LCD zaslonu prijemnika pojavljivati prema gore. Kada se pojavi svih 10 crtica postupak je gotov.

5. Vratite odašiljačku jedinicu na vrh spremnika i pričvrstite ga križnim vijcima. Prijemnik ostavite uključen u utičnici kako bi imao napajanje.

6. Točna razina goriva će se pokazati tijekom jednog sata.

Apollo ultrasonic potpune upute

U slučaju bilo kakvih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte.